Hallo wij zijn de snelle Zondags ATBBikers

Gem. Leeftijd: +- 35 jaar  ][  Gem. Snelheid: + 21 km/u  ][  Gem. Afstand: 35~70 km 

Open Boxtelse Mountainbike Kampioenschap 2011
Geschreven door BoxtelDigitaal.nl   
dinsdag, 03 januari 2012 21:08
Op maandag 26 december, 2e kerstdag werd er op recreatieplas De Langspier onder mooie weersomstandigheden het open Boxtelse kampioenschappen ATB verreden.
Er werden op deze dag in twee categorisch verreden, onder de 35 jaar en boven de 35 jaar.Met een verschil van twee minuten starten beide leeftijd categorieën achter elkander voor een vlakke maar zeer zware tocht door het losse zand en modder.
Het parcours was zo zwaar te berijden dat de organisatie voor de wedstrijd hadden besloten om het parcours in te korten.
Het parcours zaten nog diepe sporen van het veldrijden dat een week van te voren was verreden op dezelfde locatie .

Bij de 35+ ATB rijders die een wedstrijd over 45 minuten reden was Frans Willems uit Best de snelste in een gemiddelde snelheid van 18,015 km per uur.
Ook bij de 35- werd er hard gereden, deze deelnemers moesten een kwartier langer dan de 35+ over het parcours van recreatie plas de Langspier rijden
Met een gemiddelde snelheid van 17,688 per uur was René Biesterbos de terechte winnaar en als zijn concurrenten ruim voor.


Helaas waren er dit jaar maar weinig ATBBikers te winnen voor dit Event mede door dat het op tweede kerstdag werd gehouden van 11:00 tot 12:00.

Onze drie aanwezig ATBBikers Kanjer, Voske en Franck hebben toch ons gezicht laten zien. Franck heeft de fles Gluwien gewonnen.
-foto komt nog-

Onze ATBbikers:
Op de 6de plaats Frank Alzer
Op de 9de Eric van de Langenberg en
Op de 11de plaats John Vos-Complete uitslag-

Bron : Stichting Wielerbelangen Boxtel
Foto1: Stichting Wielerbelangen Boxtel
Foto2: boxteldigitaal.nl
 
No images

Slider

Strava

Merken

Banner